24 octombrie 2012

Depeche Mode vin la Bucureşti

Depeche Mode, trupa care a redefinit sunetul muzicii de-a lungul timpului, va porni în 2013 într-un nou turneu european, cu o producţie impresionantă ce se va desfăşura şi la Bucureşti.



Înaintea turneului din America de Nord, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor susţine 34 de show-uri în 25 de ţări din Europa, în faţa a peste 1,5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai 2013 cu un show în aer liber, în parcul Hayarkon din Tel Aviv. Alte destinaţii de concert ale trupei includ Stadionul Olimpic din Berlin, Stade de France din Paris, Stadionul Lokomotiv din Moscova şi Stadionul Olimpic din Roma, urmând ca turneul european să se încheie pe Minsk Arena din Belarus, pe dată de 29 iulie 2013.

Concertul de la Bucureşti este planificat pe 15 mai 2013 şi se va desfăşura pe Arena Naţională, unde a avut loc anul acesta şi concertul Red Hot Chili Peppers.

Acestea vor fi primele show-uri live ale trupei după succesul cu Tour of the Universe din 2009-2010, turneu în care Depeche Mode a susţinut 142 de concerte, înregistrând vânzări record cu cele peste 2,5 milioane de bilete.

Celebrând mai mult de trei decenii în industria muzicală, cu peste 100 milioane de albume vândute în toată lumea, Depeche Mode şi-a petrecut mare parte a acestui an lucrând la cel de-al 13-lea material discografic. Lansarea albumului este programată pentru primăvara anului viitor, succedând „Sound of the Universe” din 2009. „Sunt extrem de entuziasmat în privinţa lansării unui nou album şi sunt nerăbdător să încep turneul!” a declarat Dave Gahan.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook