6 ianuarie 2022

Concert Maluma la Romexpo în 2022

În 2018, în prima zi a festivalului El Carrusel, fanii muzicii latino l-au văzut în premieră în concert în România pe Maluma, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului la nivel mondial. În vara anului 2020, în plină pandemie, Maluma a editat al cincelea său disc, „Papi Juancho”, care nu a putut fi prezentat live.



Însă, începând cu luna septembrie 2021, Maluma a decis să pornească într-un turneu mondial de promovare a noului album, care se încheie în vara anului 2022. Turneul ajunge și-n România, astfel că, Maluma revine în concert la București, pe 8 aprilie 2022, cu ocazia unui eveniment ceva mai special ce are loc în Pavilionul central Romexpo.

Pe lângă o serie surprize pe care Maluma le pregătește publicului român, conceptul noului turneu, ce are o scenă rotundă în mijlocul sălii, face că artistul să aibă o legătură mai apropiată cu fanii, iar evenimentul să fie în cele din urmă, de neuitat.

Juan Luis Londoño Arias, cunoscut drept Maluma, este un artist columbian, care s-a remarcat în 2011 prin hit-ul „Farandulera”, iar primul pas important l-a făcut un an mai tărziu prin albumul de debut numit „Magia”. Însă, marea consacrare s-a produs în 2015 prin cel de-al doilea disc, „Pretty Boy, Dirty Boy”, material placat cu 8 discuri de platină. De atunci, Maluma a ajuns unul dintre cei faimoși artiști latino, având colaborări cu Jennifer Lopez, Madonna, Shakira și Ricky Martin, printre mulți alții, a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria „Best Latin America Central Act”, dar și la gala Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”. Ultimul său disc, Papi Juancho, care este prezentat în premieră în România, a fost deja premiat cu șapte Discuri de platină și a intrat în mai toate topurile de specialitate, inclusiv în celebrul Billboard 200.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook