10 noiembrie 2021

Flow HP

Don Omar revine cu „Flow HP”, piesa realizată în colaborare cu Residente, fiind un mix de reggaeton cu rădăciniile stilului urban, plin de adrenalină, senzualitate şi rime memorabile. Cel mai surprinzator aspect al melodiei este faptul că cei 2 artiști sunt în ton cu prezentul, dar şi cu viitorul genului muzical.Piesa „Flow HP” este despre jargonul puerto rican şi despre stilul de viaţă al oamenilor de pe insulă, mod de viaţă faţă de care cei doi artiști nu s-au detaşat niciodată. Colaborarea celor doi a fost spontană, exact ceea ce muzica reggaeton reprezintă pentru cultura muzicală.

„Flow HP” este primul single de pe albumul din 2022, pentru care Omar a colaborat cu Marc Anthony, Romeo Santos, Maluma, Lil Jon, dar şi altii.

Don Omar este un multiplu câştigător al premiilor Latin Grammy, cântăreţ, compozitor și actor. Muzica lui a dominat topurile pentru mai multe decade, vânzând milioane de melodii în intreaga lume şi acumulând miliarde de stream-uri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook