13 ianuarie 2020

Morado

Ambasadorul culturii reggaeton la nivel mondial, J Balvin, continuă conceptul denumit Seeing Music In Colors și lansează piesa „Morado”, „mov” în limba română, continuând astfel seria începută cu „Blanco” („Alb”).„Morado” este a doua culoare sonică din paleta lui J Balvin, piesa fiind compusă alături de Sky, iar clipul este regizat de către Collin Tilley. Și artwork-ul melodiei este o colaborare senzațională, cu Takashi Murakami.

Astfel, J Balvin continuă să își îmbrățișeze cultura latino și stilul distinctiv reggaeton cu o invitație la un party regal în culoarea mov.

În același timp, J Balvin este nominalizat la premiile Grammy, categoria Best Latin, Rock, Urban or Alternative Album pentru albumul „Oasis”, lansat alături de Bad Bunny, dar și la premiile iHeart Radio Award, la Latin Pop-Urban Artist of the Year, Latin Pop-Urban Song of the Year („Que Pretendes”, cu Bad Bunny) și Best Music Video („Con AlturaĂ, alături de Rosalía).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook