28 iulie 2020

Un Dia (One Day)

J Balvin și-a unit forțele cu Dua Lipa, Bad Bunny și Tainy pentru track-ul „Un Dia (One Day)”, care vine însoțit de un videoclip în care o putem vedea pe celebra actrița din „Casa Del Papel”, Ursula Corbero.Videoclipul piesei „Un Dia (One Day)” o aduce pe frumoasa Ursula în ipostaze emoționante, în postura unei femei care suferă și își exteriorizează stările în cele mai puternice feluri, totul presărat de o nostalgie apăsătoare.

Nostalgia se regăsește și în unul dintre versurile interpretate de Bad Bunny, „Sol, Playa y Arena”, piesa lui Jadiel din 2007, oferind astfel un touch de reggaeton old-school.

Cu versuri atât în limba spaniolă, cât și în limba engleză, piesa care reunește și în titlu cele două limbi a fost produsă de către Tainy și produsă executiv de câtre Neon16.

Videoclipul este regizat de către columbianul Stillz, iar imaginile alb-negru o ilustrează doar pe Ursula Corbero, fără apariții ale celor patru artiști.

Dacă Balvin a mai colaborat cu Bad Bunny și Tainy până în prezent, „Un Dia (One Day)” este prima colaborare dintre artistul columbian și Dua Lipa.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook