5 septembrie 2013

Mica sirenă

Cufărul Disney cu animaţii clasice se redeschide şi prezintă vastul univers subacvatic în „Mica sirenă” („The Little Mermaid”), un film distribuit de Pro Video, în premieră pe DVD, din 2 septembrie 2013, în toate magazinele de specialitate.Păstrând imaginea şi muzica în versiunea originală, „Mica sirenă”, una dintre cele mai îndrăgite animaţii din toate timpurile, te provoacă să redescopei emoţia alături de cei dragi şi să te laşi purtat până în adâncul mărilor şi înapoi.

Ariel, o sirenă îndrăzneaţă, este pe cale să trăiască aventura vieţii ei alături de cel mai bun prieten al ei, crabul Sebastian, adorabilul cântăreţ de reggae. Dar va fi nevoie de tot curajul pentru a-şi transforma visele în realitate – şi a-şi salva regatul mult iubit al tatălui său de marea vrăjitoare Ursula!

Secrete din spatelele producţiei, curiozităţi şi momente amuzante veţi descoperi în elementele bonus inserate pe DVD: „Scene căzute la montaj”, „Parte din lumea ei: călătoria lui Jodi Benson în New Fantasyland” şi „Lupta cu Ursula – sfârşit alternativ”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook