16 septembrie 2014

ActOrchestra

„ActOrchestra”, primul spectacol finalizat în cadrul programului 9G (Noua generație la TNB), a fost inclus în repertoriul Teatrului Național, în cadrul Stagiunii tinerilor la Sala Mică și are premiera oficială miercuri, 17 septembrie 2014, de la ora 20:00, la Sala Mică.

Într-o luptă comică, dar purtată pe viață și pe moarte, între trei muzicieni, pentru supremația pe scenă, tinerii actori Emilian Mârnea, Petre Ancuța, Florin Călbăjos jonglează cu mijloace teatrale dintre cele mai surprinzătoare. Regia este semnată de Horia Suru.

„ActOrchestra” nu este concert, nici teatru muzical, nici improvizaţie muzicală. Și este mai mult decât un exerciţiu de actorie… dacă vrem să definim genul. Este puțin din fiecare într-un joc la care se râde serios, cu 3 actori şi încă 20 de parteneri… sau instrumente muzicale. Orchestra de la TNB transformă concertul într-un spectacol de teatru, unde instrumentele o iau razna, iar artiştii devin o prelungire a sunetelor.

Un concert împachetat scenic într-o poveste veselă, sonoră, ritmată. Sunteţi pregătiţi pentru un maraton muzical şi teatral de o oră, unde se trece cu viteza luminii, de la Mozart la rock… şi la chansonete? Un spectacol recomandat amatorilor de teatru, muzică și veselie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook