12 iunie 2014

Carte de vizită

Sâmbătă, 14 iunie, şi duminică, 15 iunie 2014, de la ora 20:00, la Sala Media a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Eugen Cristea prezintă o „Carte de vizită” foarte personală, promiţând o seară de neuitat.

Actor cu o carieră bogată, însumând peste 40 de roluri, în 34 de ani – numai la Teatrul Naţional, ne dezvăluie, unora, valenţe noi ale talentului său, sau ne reaminteşte, altora, de succesul repurtat, cu trei decenii în urmă, tot în acest teatru, cu „Autograf”, one-man-show care s-a jucat de 150 de ori. Încurajat şi de recentul succes, de la Noaptea albă a Teatrului Naţional, Eugen Cristea revine cu sufletul pe tavă şi chitara drept partener într-un recital interactiv şi antrenant, cu o durată variabilă (1-2 ore, în funcţie de public).

Un recital de actor care vrea să-şi aducă publicul aproape într-un spectacol interactiv, în care cântecul de suflet, Blues-ul, va fi la loc de cinste! Spectatorii vor asculta şi country, şi piese din repertoriul legendarei trupe Bee Gees, din repertoriul lui Eric Clapton, Frank Sinatra, Serge Lama, iar din vechiul lui „Autograf” – un Omagiu Queen, moment muzical de înaltă vibraţie, alături de baladă, proză şi versuri alese anume să meargă la inimă. Multe surprize într-o seară dăruită iubirii, pe o „Carte de vizită” semnată: Eugen Cristea!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook