10 septembrie 2008

Mica trilogie a morţii

Vineri, 12 septembrie 2008, ora 19:00, Teatrul Odeon prezintă spectacolul „Mica trilogie a morţii” de Elfride Jelinek, o producţie a Teatrului Dramatic Belgrad, Serbia, în regia lui Nebojsa Bradic.

Mica trilogie a morţii

Distribuţia este alcătuită din Djurdjija Cvetic, Nebojsa Dugalic, Dragan Petrovic, Ivana Nikolic, Milica Zaric, Sonja Zivanovic, Petar Bencina, Zarko Stepanov, Aleksandar Lazic, Nebojsa Djordjevic, Igor Bencina, Nemanja Oliveric, Vladan Milic, Djordje Ercevic, Bojan Hlisc.

Trilogia – compusă din trei piese separate, care se întreţes – este o analiză profundă, diversă şi chiar comică a întâlnirii omului cu propriul sfârşit, cu propria moarte. Cu ţesătura complicată de semnificaţii şi imagini, se pare că regizorul Nebojsa Bradic s-a descurcat foarte bine. Introducând corul, multiplicând-o pe Albă ca zăpada, adăugând cântece şi folosind mai multe stiluri regizorale, a creat un spectacol plin de viaţă.

Spectacolul se anunţă ca o călătorie complexă şi interesantă, în care unele părţi vor fi dificile, dar ca orice călătorie, va lăsa amintiri unice şi de neuitat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook