27 octombrie 2010

Nişte fete

Vineri, 29 octombrie, şi sâmbătă, 27 noiembrie 2010, ArCuB în parteneriat cu Teatrul “George Ciprian” din Buzău şi Asociaţia Culturală „Catharsis” prezintă în Bucureşti spectacolul de teatru „Nişte fete” de Neil LaBute, la Sala ArCuB (str. Batişte nr.14), începând cu ora 19:00. Spectacolul are o durată de 2 ore şi jumătate (fără pauză).

Distribuţia este alcătuită din Catrinel Dumitrescu, Irina Velcescu, Cristina Florea, Andreea Vasile, Diana Cavallioti şi Vlad Zamfirescu. Regia este semnară de Cristian Juncu, iar scenografia de Doru Badiu.

„Nişte fete” este un spectacol despre dragoste şi trădare. Piesa de teatru prezintă povestea unui tânăr care îşi invită cinci foste iubite într-o cameră de hotel, ca să-şi lămurească trecutul şi pasiunea pentru ele. De ce? Pentru a se putea căsători cu sufletul împăcat. Întâlnirile cu pricina dezgroapă amintiri, şi scot la iveală nemulţumiri, discuţii, conflicte. Rezultatul este surprinzător, iar finalul neaşteptat.

Neil La Bute este un dramaturg american contemporan foarte apreciat, care regizează şi filme, după scenarii proprii. Ultimul lui text, „Reasons to Be Pretty”, se joacă pe Broadway, din martie 2009. Două piese ale sale: „Bash. O trilogie contemporană” şi „Shape of Things” („Forma lucrurilor”) se joacă de cinci ani în Bucureşti, la Teatrul Act. „Autobahn” şi „The Mercy Seat” sunt deasemenea scrise de el şi au fost montate în Bucureşti şi în ţară.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Nişte fete"

  1. Emil spune:

    Super, super, super piesa, plina de „cacat”, o expresie mai mult decat des folosita in aceasta „super” piesa, de o plictisitoare emotie si traire, un dialog mai putin decat interesant, o piesa mai mult decat liniara, prea plata, vestejita, de prea mare durata ca sa ai rabdare sa mai intelegi si sa astepti finalul, final care nu-ti lasa nici o impresie, emotie, implinire.
    Imi pare rau ca unii radeau la cuvantul mentionat mai sus, ma bucuram pentru unii care au dormit profund in timpul piesei, ba cred ca si visau si am turbat si am ras amarnic de mine ca, din prea mult bun simt, nu am reusit sa ma conving eu pe mine insumi sa-i deranjez cu mii de scuze pe vecinii spectatori, sa ma ridic si sa-mi bucur timpul cu alte placeri, poate cu ceva mai marunte …
    Imi pare bine ca pot sa-mi exprim parerea la care consider ca am tot dreptul, chiar si in conditiile in care stiu ca sunt un mediocru, asta e, stiu sigur ca geniu nu-s.
    Va multumesc si-mi cer scuze pentru cei care se vor simti ofensati de cele gandite, simtite si scrise aici si asta .. tot din prea mult, bun simt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook