30 noiembrie 2020

J Balvin – 13 nominalizări la premiile Latin Grammy într-un singur an

Guinness World Records (GWR), autoritatea mondială pentru recordurile din întreaga lume, l-a certificat recent pe „Ambasadorul global al Reggaetonului”, J Balvin, cu un al doilea titlu Guinness World Records pentru cele mai multe nominalizări la premiile Latin Grammy, cu 13 nominalizări într-un an.



Ediția cu numărul 21 a Latin Grammy Awards, îl are pe J Balvin nominalizat în diferite categorii, fiind premiat cu un trofeu Guinness World Records, deținut până acum de duo-ul portorican Calle 13, ce a avut zece nominalizări la cea de-a 12-a ceremonie din 2011.

Artistul columbian a primit două nominalizări la categoria „Compoziția/Producția anului” (pentru „Rojo” și „China”) și „Albumul anului” (pentru „Colores” și „Oasis”, colaborarea sa cu rapperul Bad Bunny).

Materialele „Colores” și „Oasis” sunt, de asemenea, nominalizate la categoria „Cel mai bun album de muzică urbană”, în timp ce „Rojo” a fost nominalizat pentru „Cea mai bună melodie urbană” și pentru „Cel mai bun videoclip muzical”.

J Balvin a adunat până acum patru premii Latin Grammy. A câștigat „Cea mai bună melodie urbană” („Ay Vamos”, 2015; „Con Altura”, 2019) și „Cel mai bun album de muzică urbană” („Energía”, 2016; „Vibras”, 2018).

J Balvin a câștigat primul său titlu Guinness World Recordsîn martie 2016, când a doborât recordul pentru cea mai lungă staționare pe locul 1 în topul Billboard Hot Latin Songs, al unui singur artist (22 de săptămâni), cu hitul său „Ginza”.

Ambasadorul global al reggaeton-ului, J Balvin este acum unul dintre artiștii de top din lume, indiferent de limba în care cântă și și-a dezvoltat o comunitate online de peste 104 milioane de urmăritori pe rețelele sociale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook