3 noiembrie 2021

Fue Mejor

Kali Uchis, artista premiată cu un trofeu Grammy, dezvăluie o nouă versiune a piesei sale „Fue Mejor”, cu SZA, alături de un videoclip în regia lui Daniel Sannwald.Kali a declarat:

Acesta este R&B-ul latin, aceasta este SZA care cântă în limba spaniolă pentru prima dată, acesta este momentul.

Versiunea originală a melodiei este preluată de pe albumul în limba spaniolă, din 2020, al lui Uchis, „Sin Miedo” („del Amor y Otros Demonios”).
Albumul include hitul „Telepatía”, care a depășit recent 1,4 miliarde de ascultari, după ce a ajuns pe locul 1 în topurile Billboard’s Latin Airplay și Latin Pop Airplay și a ocupat primul loc în Latin Digital Song, timp de 10 săptămâni consecutiv.

„Telepatía” a stat cel mai mult în topul Billboard Hot 100, fiind singura melodie în limba spaniolă, dîn acest deceniu (23 de săptămâni) și a atins numărul 10 în Global 200.

La începutul lunii septembrie, Uchis a câștigat primul său premiu Billboard Latin Music pentru albumul latin al anului. Premiul a încheiat un an exceptional pentru Uchis, care a câștigat primul său premiu Grammy, pentru cea mai bună înregistrare dance, cu Kaytranada, în ianuarie, primele premii Premios Nuestra Tierra și Univision Premios Juventud în această vară și a fost nominalizată la primul ei premiu de muzică latino-americană. Uchis concertează la a 34-a ediție a Premiilor Patrimoniului Hispanic de pe PBS pe 8 octombrie 2021, unde urmează să fie recunoscută ca Inspira Honoree din 2021.

Pentru celebrarea Lunii Patrimoniului Hispanic, Uchis este imaginea noului playlist global Amazon Music FLUENT, care include cover-ul său pentru „Si Una Vez”, al Selenei.

Uchis a dezvăluit recent noua colecție de denim auto-proiectată, realizată în Columbia, OBSESIÓN, parte din brandul ei de îmbrăcăminte de debut, Bodied by Uchis. Mai mult, Uchis se alătură lui Tyler, The Creator, în turneul său nord-american din 2022.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook