3 noiembrie 2021

Fue Mejor

Kali Uchis, artista premiată cu un trofeu Grammy, dezvăluie o nouă versiune a piesei sale „Fue Mejor”, cu SZA, alături de un videoclip în regia lui Daniel Sannwald.Kali a declarat:

Acesta este R&B-ul latin, aceasta este SZA care cântă în limba spaniolă pentru prima dată, acesta este momentul.

Versiunea originală a melodiei este preluată de pe albumul în limba spaniolă, din 2020, al lui Uchis, „Sin Miedo” („del Amor y Otros Demonios”).
Albumul include hitul „Telepatía”, care a depășit recent 1,4 miliarde de ascultari, după ce a ajuns pe locul 1 în topurile Billboard’s Latin Airplay și Latin Pop Airplay și a ocupat primul loc în Latin Digital Song, timp de 10 săptămâni consecutiv.

„Telepatía” a stat cel mai mult în topul Billboard Hot 100, fiind singura melodie în limba spaniolă, dîn acest deceniu (23 de săptămâni) și a atins numărul 10 în Global 200.

La începutul lunii septembrie, Uchis a câștigat primul său premiu Billboard Latin Music pentru albumul latin al anului. Premiul a încheiat un an exceptional pentru Uchis, care a câștigat primul său premiu Grammy, pentru cea mai bună înregistrare dance, cu Kaytranada, în ianuarie, primele premii Premios Nuestra Tierra și Univision Premios Juventud în această vară și a fost nominalizată la primul ei premiu de muzică latino-americană. Uchis concertează la a 34-a ediție a Premiilor Patrimoniului Hispanic de pe PBS pe 8 octombrie 2021, unde urmează să fie recunoscută ca Inspira Honoree din 2021.

Pentru celebrarea Lunii Patrimoniului Hispanic, Uchis este imaginea noului playlist global Amazon Music FLUENT, care include cover-ul său pentru „Si Una Vez”, al Selenei.

Uchis a dezvăluit recent noua colecție de denim auto-proiectată, realizată în Columbia, OBSESIÓN, parte din brandul ei de îmbrăcăminte de debut, Bodied by Uchis. Mai mult, Uchis se alătură lui Tyler, The Creator, în turneul său nord-american din 2022.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook