13 iunie 2022

Desafinado

Kali Uchis a lansat piesa „Desafinado”. Noua melodie aparține coloanei sonore a filmului „Minions: The Rise of Gru” și este un cover al cântecului cu același nume realizat de Stan Getz & Joao Gilberto. Noul film debutează în cinematografe pe 1 iulie 2022.Amplasat în anii 1970, „Minions: The Rise of Gru” spune povestea de origine a modului în care Gru (nominalizat la Oscar, Steve Carell), cel mai mare rău din lume, s-a întâlnit pentru prima dată cu emblematicii Minioni.

Coloana sonoră alimentată de funk prezintă o gamă plină de staruri, care celebrează o gamă de clasici funk, disco și soul, cu versiuni nou-nouțe ale unora dintre cele mai mari hituri ale anilor 1970. De la noua interpretare a lui St. Vincent a hitului din 1979, al lui Lipps Inc, Funkytown și interpretarea lui H.E.R. a smash-ului „Dance to the Music” din 1967 de la Sly and The Family Stone, până la versiunea Bleachers a piesei „Instant Karma” a lui John Lennon din 1970 și interpretarea lui Phoebe Bridgers a single-ului The Carpenters din 1972, „Goodbye To Love”, fiecare piesă a fost reimaginată de fiecare artist cu rezultate ingenioase.

Și, desigur, Minions de la Illumination apar pe album cu interpretarea lor distinctivă a clasicei din anii 1970 de la Simon & Garfunkel, „Cecilia”.

Producătorul executiv al coloanei sonore, Jack Antonoff, este un cântăreț, compozitor și producător, precum și vocalistul principal al trupei rock Bleachers. În calitate de compozitor și producător, Antonoff, care, în 2021, a fost creditat de BBC pentru că a „redefinit muzica pop”, a colaborat cu oameni ca Diana Ross, Taylor Swift, Lorde, St. Vincent, Florence + The Machine, Lana Del Rey, Kevin Abstract și mulți alții. Prin această lucrare, Antonoff a obținut numeroase premii, inclusiv șase premii Grammy, cel mai recent câștigând premiul Grammy 2022 pentru producătorul anului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook