24 martie 2021

Telepatia

Kali Uchis este unul dintre cele mai populare nume din industria muzicală internațională. Artista a ajuns în toate boxele sau toate căștile cu deja hitul „Telepatia”.



Single-ul lansat de artista originară din Columbia cucerește topurile muzicale, platformele de streaming sau playlisturile publicului din întreaga lume. Kali Uchis se bucură de succes în toate mediile digitale. De la milioanele de provocari pe TikTok până la topul Spotify, atât cel din România, cât și cel mondial, unde „Telepatia” ocupă locul al doilea. Artista este revelația muzicii prin stilul nonconformist și o melodie memorabilă.

Albumul „Isolation” a fost lansat în 2018 și Kali a colaborat cu Jorja Smith, Reykon, Tyler, the Creator și Bootsy Collins. Piesa „After the Storm” a fost cea mai importantă de pe proiect.

În noiembrie 2020, Kali Uchis a lansat albumul „Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios)”, ce include superhit-ul „Telepatia”. Albumul a debutat pe primul loc în Billboard Top Latin. Albumul își are rădăcinile în cultura duală a lui Kali. „Sin Miedo” este un zndemn al lui Kali pentru ascultători, dar și un semn de respect pentru strămoșii ei.

Kali Uchis a câștigat în 2021 Best Dance Recording pentru piesa „10%”, împreuna cu Kaytranda.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook