6 decembrie 2021

Another Day in America

Senzația momentului, Kali Uchis, și-a unit forțele cu megastarul latino, Ozuna, și a lansat piesa „Another Day in America”. Acest cântec face parte din coloana sonoră a filmului regizat de Steven Spielberg, „West Side Story”, ce are premiera pe 7 decembrie 2021.



Cei doi artiști au scris piesa împreună cu Alejandro Borrero, Andrea Mangiamarchi, Brandon Cores, Ivanni Rodriguez, Jorge Luiz Perez Jr., Leonard Bernstein, Manuel Enrique Lara Colmenares și Stephen Sondheim. De producția track-ului s-au ocupat Manuel Lara și One Six.

Mesajul piesei a fost inspirat de filmul „West Side Story”, care preia povestea clasică a lui Romeo și a Julietei și o aduce în prezent, pe străzile din New York. În timp ce două grupuri se luptă pentru a prelua supremația cartierului, situația se complică atunci când un membru se îndrăgostește de sora rivalului său.

La începutul lunii septembrie 2021, Kali Uchis a câștigat primul său premiu Billboard Latin Music pentru albumul latin al anului. Premiul a încheiat un an excepțional pentru Uchis, care a câștigat primul său premiu Grammy, pentru cea mai bună înregistrare dance, cu „Kaytranada”, primele premii Premios Nuestra Tierra și Univision Premios Juventud și a fost nominalizată la primul ei premiu de muzică latino-americană. În plus, Uchis a concertat la a 34-a ediție a Premiilor Patrimoniului Hispanic în octombrie 2021, unde a fost recunoscută ca Inspira Honoree din 2021. Piesa sa de debut, „Telepatia” a stat cel mai mult în topul Billboard Hot 100, fiind singura melodie în limba spaniolă, din acest deceniu (23 săptămâni), și a atins numărul 10 pe Global 200.

Cântărețul și compozitorul puerto-rican, Ozuna, este una dintre figurile latino cele mai cunoscute și ascultate de pe mapamond. De când și-a început cariera în 2015, Ozuna a câștigat multiple premii, precum BMI’s Contemporary Latin Songwriter of the Year (2019, 2021) și Contemporary Latin Song of the Year („Taki Taki”) (2020). El a câștigat primele două premii Latin Grammy în noiembrie 2020, pentru colaborarea „Yo x Ti, Tú x Mí”, cu Rosalia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook