22 iunie 2020

Mujer Latina

Nicole Cherry începe vara în forță cu ritmuri latino, prin piesa „Mujer Latina”, ce vine însoțită și de imagini pline de mister și sex-appeal.Demonstrând încă o dată atracția pentru muzica latino, dar și afinitatea sa pentru cultura latino, în general, Nicole Cherry își ia rolul de promotoare a ritmurilor caliente, mai ales că prin „Mujer Latina”, artista începe o serie de melodii cu versuri în limba spaniolă și beat-uri perfecte pentru pus pe repeat.

Piesa „Mujer Latina” este compusă de către Randi, Mario Moretti și Theea Miculescu, în studiourile Famous Production, unde Nicole a mai înregistrat și lansat piese precum „Dansează amândoi”, „Doctore” sau „Mă rup”.

Videoclipul piesei este regizat de către Bogdan Daragiu și a fost filmat într-un spațiu care reamintește de exotismul pădurilor tropicale din America Latină. Încă de la începutul videoclipului, o putem vedea pe Nicole într-o ipostază foarte pasională, inspirată de o femeie îndrăzneață, încrezătoare în propriile forțe.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook