24 iulie 2018

Nicole Cherry, milionară pe reţelele sociale

Nicole Cherry a reușit o performanță greu de atins pe reţelele sociale, ajungând în topul celor mai urmăriți artiști români de pe Instagram. Nicole are unul dintre puținele conturi de Instagram cu peste 1 milion de urmăritori din România.

Tânăra artistă se află în top 10 al celor mai urmărite conturi de artiști, iar postările ei adună zeci de mii de like-uri în foarte scurt timp.

Performanțele extraordinare din social media nu se opresc aici. Contul ei de Facebook are peste 1.300.000 de like-uri, iar videoclipurile lansate pe YouTube adună sute de milioane de vizualizări. Drept exemplu este și cel mai recent single, „Ceasul”, care are 14 milioane de vizualizări, sau colaborarea cu Alama și Pacha Man pentru piesa „S’agapao”, care într-un timp scurt a adunat peste 1,5 milioane de vizualizări.

Cel mai vizualizat videoclip rămâne în continuare „Se poartă vara”, lansat alături de Connect-R, clip care are în prezent 38.000.000 de vizualizări pe canalul de YouTube al MediaPro Music.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook