2 octombrie 2019

Doctore

Nicole Cherry a lansat pe 30 septembrie 2019 single-ul „Doctore”, ce vine ca o continuare firească a deja celebrei piese „Dansează amândoi”.Ultima zi a lunii septembrie a venit cu multă emoţie şi melancolie din partea lui Nicole Cherry, care a lansat single-ul „Doctore”, însoţit de un videoclip ce aduce în prim plan ideea că muzica vindecă dureri provocate din iubire şi din lipsa ei.

Piesa „Doctore” este compusă tot de Sandor Biro, cel alături de care Nicole a colaborat la „Dansează amândoi”. Şi versurile noului single, „Doctore”: „Dansează amândoi, aici, în faţa mea şi ea / Calcă strâmb cu pantofii lui, iar, pe inima mea” fac referire la hitul „Dansează amândoi”.

Dar şi toată echipa de producţie este aceeaşi, începând de la regizorul Iura Luncaşu şi până la echipa de beauty. În videoclip Nicole apre într-o rochie albă, lungă, dramatică, ce ii conferă un aer poetic, lângă un pian alb.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook