23 aprilie 2019

Pop That

Nicole Cherry lansează o nouă melodie cu versuri în limba engleză – „Pop That”. Produsă în studiourile HaHaHa Production şi pusă în imagini vii, colorate, de inspiraţie pop-disco, de Alex Ceauşu, piesa „Pop That” ademeneşte prin note muzicale care rămân în memorie şi fac ascultătorii să uite de orice grijă. Este piesa care aduce soarele şi zilele călduroase cu petreceri la piscină. Nicole Cherry nu se opreşte în a bate recorduri şi demonstrează prin hitul lansat la finalul anului 2018, „Dansează amândoi”, că este una dintre cele mai apreciate artiste din România.

Încă de la începutul carierei, frumoasa artistă a ajuns la inimile oamenilor cu hit-uri în limba română, engleză şi spaniolă, iar la 6 ani de la lansarea „Memories”, piesa care s-a bucurat de un succes fulminant şi ani plini de hit-uri solo şi colaborări cu Joey Montana, Connect-R sau Mohombi, anul 2019 marchează pentru tânăra artistă o nouă piesa care impresionează încă de la prima ascultare printr-un pure pop.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook