3 februarie 2021

No Te Sale

Din România în Republica Dominicană, Nicole Cherry, prințesa muzicii românești, cu zeci de hit-uri și colaborări, face echipă în 2021 cu senzaționala artistă originară din America de Sud, Jenn Morel.



Melodia „No Te Sale” este produsă de către Mădălin Roșioru și Erik Frank și a fost înregistrată de Nicole Cherry în SUA. La fel ca în cazul precedentei melodii, „Mujer Latina”, Nicole continuă să cânte în limba spaniolă, limbă străină pe care o îndrăgește cel mai mult.

Sexy, elegant, urban-flirty, videoclipul oficial al acestui imn de dans, a fost filmat în 2020, în București, România și Miami (SUA) și regizat de NGM Creative.

Jenn Morel este o artistă originară din Republica Dominicană, ce a devenit cunoscută pentru rimele puternice și videoclipurile virale. Primul succes l-a obținut cu melodia „Ponteme”, track care a primit discul de platină. Începuturile sale în industria divertismentului au fost ca dansatoare. Jenn a fost dansatoare de rezervă pentru LMFAO, Ne-Yo și a apărut în videoclipurile lui Drake, Nicki Minaj și Trey Songz.

Pe 23 octombrie 2020, Jenn și-a lansat albumul de debut omonim, care prezintă o varietate de sound-uri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook