3 februarie 2021

No Te Sale

Din România în Republica Dominicană, Nicole Cherry, prințesa muzicii românești, cu zeci de hit-uri și colaborări, face echipă în 2021 cu senzaționala artistă originară din America de Sud, Jenn Morel.Melodia „No Te Sale” este produsă de către Mădălin Roșioru și Erik Frank și a fost înregistrată de Nicole Cherry în SUA. La fel ca în cazul precedentei melodii, „Mujer Latina”, Nicole continuă să cânte în limba spaniolă, limbă străină pe care o îndrăgește cel mai mult.

Sexy, elegant, urban-flirty, videoclipul oficial al acestui imn de dans, a fost filmat în 2020, în București, România și Miami (SUA) și regizat de NGM Creative.

Jenn Morel este o artistă originară din Republica Dominicană, ce a devenit cunoscută pentru rimele puternice și videoclipurile virale. Primul succes l-a obținut cu melodia „Ponteme”, track care a primit discul de platină. Începuturile sale în industria divertismentului au fost ca dansatoare. Jenn a fost dansatoare de rezervă pentru LMFAO, Ne-Yo și a apărut în videoclipurile lui Drake, Nicki Minaj și Trey Songz.

Pe 23 octombrie 2020, Jenn și-a lansat albumul de debut omonim, care prezintă o varietate de sound-uri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook