28 iunie 2019

Vară pentru amândoi

După „Amintirile nu mor”, o piesă de suflet care încă se află în topurile muzicale de specialitate din România, Nico este pregătită de vară cu un îndemn cât se poate de sincer în noua piesă „Vară pentru amândoi”: să ne ținem de mână mai mult, să ne iubim și să avem o vară în doi.Laurențiu Matei și Ovidiu Iordache au semnat muzica și textul pentru noua piesă a artistei, care spune că s-a îndrăgostit încă de la prima audiție de ritmul pop-latino și că nu a simțit nicio clipă nevoia să modifice în vreun fel linia melodică:

Mi s-a părut piesa perfectă pentru vara aceasta, iar mesajul este unul romantic pentru că se vorbește despre bucuria unui cuplu de a trăi experiențe de neuitat, oricând, fie că este vară sau nu.

Nico a mărturisit că a pregătit și o variantă în limba spaniolă pentru piesa „Vară pentru amândoi”, pentru că pur și simplu este îndrăgostită de muzicalitatea și vibe-ul acestei limbi, care se potrivește perfect cu ritmurile latino ale piesei.

Videoclipul este semnat de Silviu Mandroc și a fost filmat la clubul Laguna din Ploiești, într-o zi frumoasă de vară cu tot soarele pe cer, pentru a reda cu adevărat atmosfera unei petreceri latino caliente.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook