30 decembrie 2020

Tikari

La final de 2020, Alexandra surprinde publicul cu o nouă versiune a piesei „Tikari”, alături de artistul W. Corona, rapperul originar din Monterrey (Mexic). Piesa „Tikari” a fost lansată în luna august 2020, iar de-a lungul lunilor ce au trecut a beneficiat și de alte versiuni și remixuri.Făcând retrospectiva anului 2020, Alexandra Stan a adunat multe reușite pe plan muzical, dintre care amintim: single-ul „Obsesii” a intrat în toate topurile muzicale din România, „Mr. Saxobeat” a depășit 200.000.000 de ascultări pe Spotify – fiind singura artistă din România care reușește această performanță, iar cel mai recent single, „Tikari”, a fost inclus în playlist-e din foarte multe țări, precum Mexic, Finlanda, Australia, Noua Zeelandă, Columbia, Franța și a făcut parte dintr-o campanie internațională Apple Music.

W. Corona este un rapper și producător originar din Mexic, iar numele său complet este Iván González Corona. W. Corona are o carieră de peste 10 ani pe scena muzicală urbană. În 2012, W. Corona a lansat primul album, „Asi Soy Yo”, alături de artistul Millonario.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook