30 decembrie 2020

Tikari

La final de 2020, Alexandra surprinde publicul cu o nouă versiune a piesei „Tikari”, alături de artistul W. Corona, rapperul originar din Monterrey (Mexic). Piesa „Tikari” a fost lansată în luna august 2020, iar de-a lungul lunilor ce au trecut a beneficiat și de alte versiuni și remixuri.Făcând retrospectiva anului 2020, Alexandra Stan a adunat multe reușite pe plan muzical, dintre care amintim: single-ul „Obsesii” a intrat în toate topurile muzicale din România, „Mr. Saxobeat” a depășit 200.000.000 de ascultări pe Spotify – fiind singura artistă din România care reușește această performanță, iar cel mai recent single, „Tikari”, a fost inclus în playlist-e din foarte multe țări, precum Mexic, Finlanda, Australia, Noua Zeelandă, Columbia, Franța și a făcut parte dintr-o campanie internațională Apple Music.

W. Corona este un rapper și producător originar din Mexic, iar numele său complet este Iván González Corona. W. Corona are o carieră de peste 10 ani pe scena muzicală urbană. În 2012, W. Corona a lansat primul album, „Asi Soy Yo”, alături de artistul Millonario.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook