2 noiembrie 2020

Am I the Only One

Pentru cea mai nouă colaborare a sa, R3HAB face echipă cu artista de origine norvegiană, Astrid S, și cu artistul britanic HRVY pentru „Am I the Only One”.



O piesă dance-pop modernă, cu o linie groovy, completată de vocile artiștilor Astrid S și HRVY, ce oferă o perspectivă unică asupra relației fată-băiat, single-ul vine ca o continuare a activității robuste a lui R3HAB pe piața lansărilor din 2020.

În ultima perioadă acesta a lansat remixuri oficiale pentru Shaggy, LAY, Wafia, Jason Derulo și Steve Aoki, dar și single-uri ca „Family Values” cu Nina Nesbitt sau „Love U Again” cu Olivia Holt.

R3HAB declară:

Eu și Astrid S vrem să lansam o piesă împreună de când am făcut un remix pentru piesa ei, „Favorite Part Of Me”, în 2019. „Am I The Only One” este piesa ce ne bucură pe amândoi, pe care HRVY a fost încântat să colaboreze cu noi. Eu și HRVY am lucrat împreună la piesa „Be Okay”, lansată anul acesta de label-ul meu CYB3RPVNK. Ambii artiști sunt viitorul muzicii pop și iubesc să lucrez cu oameni talentați ca ei.

Astrid S spune:

Sunt foarte fericită să fiu parte din această piesă, alături de R3HAB și HRVY! Sper că oamenilor să le placă la fel de mult cum îmi place și mie!

HRVY adaugă:

A fost o experiență minunată să lucrez cu R3HAB pentru piesa „Be Okay”, așa că, să colaborez cu el și Astrid S mă face să nu mai am răbdare până se lansează piesa „Am I The Only One”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook