18 aprilie 2022

My Pony

R3HAB a lansat piesa „My Pony”. Artistul a lansat hit după hit în primul trimestru al anului 2022 și nu pare că ar dori să se oprească. În urmă colaborărilor sale cu Dimitri Vegas & Like Mike, precum și cu Armin van Buuren, R3HAB inovează pentru a crea un album pop-house. Cu aceste impresionante trei luni din noul an, artistul este gata să-și continue parcursul.



R3HAB a spus despre nouă melodie:

Experimentez în mod constant diferite stiluri și sunete. Single-ul „My Pony” este un pic mai bazat pe bas și mai relaxat decât catalogul meu de până acum și sunt încântat de varietatea pe care o aduce. Această piesă a durat mult timp și mă bucur să o lansez în sfârșit. Sunt sigur că „My Pony” va aduce o stare de spirit bună și abia aștept să o adaug în show-urile live.

R3HAB a devenit cunoscut în lumea muzicii după ce a remixat piesa „Give Me Everything” a lui Afrojack. Melodiile „All Around The World (La La La)” și „Lullaby” au acumulat peste 600 milioane de stream-uri, iar colaborările cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson sau Olivia Holt au demonstrat faptul că R3HAB este unul dintre cei mai talentați DJ și producători din industrie. R3HAB continuă să evolueze. Artistul a acumulat peste 7 miliarde de stream-uri și a câștigat 55 de certificări de aur sau de platină. În plus, R3HAB se află în Top 200 cei mai ascultați artiști pe Spotify și pe locul 12 în DJ Mag.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook