8 aprilie 2022

When You’re Gone

Shawn Mendes a lansat piesa „When You’re Gone”. Melodia este scrisă de Shawn, Jonah Shy și Scott Harris, fiind produsă de Mendes și Shy.
Alături de cântec, Shawn a lansat și videoclipul pentru noua piesă, care a fost regizat de Jay Martin („It’ll Be Okay”, „Mercy”, „Stitches”), fiind filmat în Toronto și Austin în mai multe zile si surprinzând înregistrarea reală, repetițiile și prima interpretare live a cântecului la SXSW.În 2020, Shawn a lansat al patrulea album studio, „Wonder”, care a debutat în mai multe țări pe primul loc. În 2019, artistul a fost nominalizat la Grammy la categoria „Best Pop Duo/Group Performance” pentru piesa „Senorita” în colaborare cu Camila Cabello. În plus, acesta mai are și alte nominalizări precum „Cântecul anului” for pentru „In My Blood” și „Cel mai bun album vocal pop”.

Shawn Mendes a fost primul artist care a reușit să aibă 2 piese pe primul și al doilea loc în Top 40 Chart. Cea mai recentă piesă a artistului, „It’ll Be Okay”, lansată în decembrie 2021, a acumulat deja peste 245 milioane de ascultări.

Artistul are mai multe piese certificate cu Discul de platină și este prezent de mai multe ori în lista Forbes „30 under 30”, „25 under 25” de la Spotify sau „Time 100 Most Influential” de la TIME.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook