9 decembrie 2020

Wonder

Shawn Mendes a lansat cel de-al patrulea album de studio, „Wonder”. Shawn a co-produs albumul împreună cu Kid Harpoon (Harry Styles) și Nate Mercereau, iar la compoziţie a lucrat alaturi de Scott Harris şi Frank Dukes, câștigător al premiului Grammy. Albumul îl prezintă şi pe Anderson Paak la tobe, pentru piesa „Teach Me How To Love”.

Shawn a lansat anterior single-urile „Wonder” și „Monster” (Shawn Mendes și Justin Bieber), extrase de pe album.

Shawn a susținut un concert caritabil live, „Wonder: The Experience”, în cadrul seriei American Express UNSTAGED, pentru a sărbători lansarea albumului „Wonder”.

Recent, Shawn și managerul său, Andrew Gertler, s-au asociat cu Netflix şi au lansat documentarul „In Wonder” la nivel mondial, pe 23 noiembrie 2020. Primul documentar de lung metraj, o selecție de evenimente speciale, de la aclamatul regizor de videoclipuri muzicale „Grant Singer” (The Weeknd, Lorde, Sam Smith), este un portret al vieții lui Mendes, relatând ultimii ani ai ascensiunii și călătoriei sale. Documentarul este produs executiv de către Andrew Gertler, Shawn Mendes și Ben Winston.

Albumul „Wonder” este deja foarte apreciat de către fani, dar şi de către critici, care au declarat:

Pe al patrulea album, care conține 14 piese, Shawn Mendes este fresh, măreț, intens și captivant. Este sunetul unui bărbat îndrăgostit total.

US Weekly consemnează:

Wonder se simte mai degrabă ca o experiență cinematografică decât ca un alt album pe raft. Este o dovadă palpabilă că Mendes s-a născut pentru a crea muzică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook