29 decembrie 2020

„Wonder” pe primul loc în topul Billboard 200

Shawn Mendes se alătură lui Elvis Presley și Justin Bieber în topul artiștilor care au debutat pe prima poziție în topul Billboard cu patru albume consecutiv. Artistul Shawn Mendes nominalizat la Premiile Grammy și premiat cu numeroase discuri de platină ajunge pe prima poziție a topului Billboard 200 cu cel de-al patrulea album al său, „Wonder”, lansat pe 4 decembrie 2020.

Shawn și-a surprins fanii cu albumul „Wonder Deluxe”, ce conține două piese în plus față de cel standard, „The Christmas Song”, alături de Camila Cabello și coverul pentru piesa „Can’t Take My Eyes Off You” (BBC Live Version), de asemenea versiunea acustică și remixul lui Surf Mesa pentru „Wonder” și șase variante live pentru „Wonder”.

Odată cu lansarea piesei „The Christmas Song”, Shawn Mendes a anunțat și o campanie socială, care se desfășoară în perioada 5-31 decembrie 2020 și care constă în donarea a 10.000 de dolari la fiecare 10 milioane de stream-uri adunate pentru melodie. Toate fondurile strânse sunt donate către Feeding America, prin intermediul The Shawn Mendes Foundation.

Shawn Mendes a susținut un concert online live, „Wonder: The Experience”, ce poate fi găsit pe canalul său de YouTube. Artistul a mai cântat piesele de pe album la The Late Late Show cu James Corden, The Tonight Show cu Jimmy Fallon și la BBC Radio 1 Live Lounge. Shawn a interpretat „Wonder” pe scena American Music Awards, unde a cântat și pentru prima oară „Monster”, alături de Justin Bieber.

Recent, Shawn a fost nominalizat pentru „Best Pop Duo/Group Performance” cu single-ul „Señorita” alături de Camila Cabello. Această piesă a debutat pe prima poziție pe iTunes la nivel mondial și a doborât recordul pentru cel mai mare duet pe Spotify, devenind cea mai ascultată piesă pe Spotify în 2019. Hit-ul s-a clasat pe prima poziție în topul Billboard Hot 100 și în Top 40.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook