3 ianuarie 2022

It’ll Be Okay

Shawn Mendes a lansat track-ul „It’ll Be Okay”, o baladă inspirată de o despărțire în iubire.



Cântecul marchează, de asemenea, prima lansare solo a lui Mendes de la cel de-al patrulea album de studio, „Wonder”, care a apărut în urmă cu un an, pe 4 decembrie 2020, și a ajuns pe primul loc în Billboard 200.

Shawn Mendes a declarat pe pagina lui de Instagram:

Simt că în ultima perioadă nu am mai fost la fel de conectat cu voi. Îmi este dor de voi şi sper că o să vă placă noua piesă.

După două săptămâni de la anunţul despărţirii de Camila Cabello, artistul în vârstă de 23 de ani lansează piesa „It’ll Be Okay”. Cei doi au declarat într-un comunicat comun că vor rămâne „cei mai buni prieteni”. Shawn și Camila au lansat două piese împreună: „Señorita”, care a apărut în 2019 si a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100, dar şi „I Know What You Did Last Summer”, de pe albumul de debut al lui Mendes, „Handwritten”, lansat in 2015.

Shawn Mendes a anunțat noul turneu global, „Wonder”, care începe în anul 2022. Artistul este însoţit de King Princess, Dermot Kennedy şi Tate McRae pe parcursul a 64 de show-uri. Turneul începe pe 14 martie 2022 în Copenhaga, Danemarca şi se termină pe 27 iunie 2022 în Portland, Oregon.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook