13 octombrie 2020

Wonder

Shawn Mendes a anunțat că lansează cel de-al patrulea album din carieră pe 4 decembrie 2020. Artistul lansează mai întâi single-ul „Wonder”, track care deschide următorul material discografic. Piesa ce dă și titlul albumului a fost compusă de Shawn Mendes, alături de Nate Mercereau, Scott Harris și Thomas Hull.



Shawn Mendes a surprins pe toată lumea prin lansarea unui trailer al albumului „Wonder”, artistul și compozitorul canadian lansează și primul single de pe următorul material eponim, „Wonder”.

Shawn a postat și o scrisoare pe conturile sale de social media în care vorbește despre inspirația din spatele celui de-al patrulea album.

„Wonder” este lansat la o distanță de doi ani de la anteriorul album, „Shawn Mendes”, care a debutat pe primul loc în Billboard 200, dar și în topurile muzicale din intreaga lume/

Recent, Shawn a fost nominalizat la premiile Grammy, la categoria „Best Pop Duo/Group Performance”, alături de Camila Cabello, pentru mega-hitul „Senorita”.

În 2019, artistul a fondat organizația „The Shawn Mendes Foundation”, care își propune să inspire publicul din lumea întreagă să contribuie la cauzele despre care sunt pasionați și să îi motiveze să își folosească vocea pentru a schimba lumea. Misiunea fundației este de a asigura resursele necesare și suportul pentru toți tinerii care doresc să schimbe ceva în lume și care sunt motivați de schimbare.

„Wonder” este al patrulea album lansat de Shawn, după primele 3 materiale care au debutat pe prima poziție în topurile muzicale și au primit fiecare Discul de platină.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook