25 august 2021

Summer of Love

Shawn Mendes a lansat noul său single „Summer of Love”, alături de Tainy. Piesa este produsă de Tainy și NEON16. Videoclipul a fost filmat în Mallorca, Spania, în regia lui Matty Peacock, care anterior a regizat videoclipul „Wonder” al lui Shawn.



Mendes spune:

Sper că acest cântec îi va face pe oameni să se simtă liberi, liberi de greutatea vieții, chiar dacă doar pentru o clipă.

Artistul adaugă:

Inspirația a fost de a avea câteva luni libere pentru a avea o vară adevărată cu oamenii pe care îi iubesc. Partea mea preferată despre crearea acestuia a fost să am ocazia de a lucra în studio cu Tainy. A fost o experiență specială, deoarece este un producător incredibil.

Despre piesă, Tainy a spus:

A fost atât de ușor să lucrez cu Shawn și cu adevărat organic, ca să fiu sincer. El este un adevărat muzician și vocalist, dar, în afară de asta, energia pe care a adus-o în studio a fost super autentică, așa că am creat o muzică bună. Chimia este acolo și o puteți auzi în muzică. SOL („Summer Of Love”) are o senzație de „vara de vară”, condusă de chitare și acorduri principale, așa că am vrut doar să-i ofer mai multă mișcare și bas. Acest lucru asociat cu vocea lui Shawn a făcut-o să se potrivească perfect.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook