31 decembrie 2021

Why Do I Call

Nicky Romero revine la Universal Music Group cu noua piesă pop-dance „Why Do I Call”. Producătorul olandez își evidențiază din nou abilitățiile dinamice prin începutul cu o voce sentimentală și instrumentale organice, care este urmat un refren influențat de genul muzical deep-house.Romero și-a început parteneriatul cu Universal Music Group în 2020. Acesta a lansat și proiectul secundar „Monocule”, dorind să exploreze zona genului muzical electronic dance. Toate acestea, în timp ce Nicky se ocupa de Protocol Recordings.

Hit-ul „Legacy”, realizat în colaborare cu Krewella, și piesa #1 „I Could Be The One”, împreună cu Avicii, au dovedit talentul producătorului.

În 2012, artistul a fondat Protocol Recordings și de atunci a colaborat cu Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Timmy Trumpet și Steve Aoki. Acesta a remixat piesele unor artiști celebri precum, Robin Schulz, Kygo, Rita Ora, Steve Aoki, Martin Garrix, Jess Glynne și mulți alții. Nicky Romero a creat si emisiunea Protocol Radio show, care este difuzată săptămânal. Producatorul organizează în fiecare an festivalul „Nicky Romero & Friends” ADE în Amsterdam.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook