31 decembrie 2021

Why Do I Call

Nicky Romero revine la Universal Music Group cu noua piesă pop-dance „Why Do I Call”. Producătorul olandez își evidențiază din nou abilitățiile dinamice prin începutul cu o voce sentimentală și instrumentale organice, care este urmat un refren influențat de genul muzical deep-house.



Romero și-a început parteneriatul cu Universal Music Group în 2020. Acesta a lansat și proiectul secundar „Monocule”, dorind să exploreze zona genului muzical electronic dance. Toate acestea, în timp ce Nicky se ocupa de Protocol Recordings.

Hit-ul „Legacy”, realizat în colaborare cu Krewella, și piesa #1 „I Could Be The One”, împreună cu Avicii, au dovedit talentul producătorului.

În 2012, artistul a fondat Protocol Recordings și de atunci a colaborat cu Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Timmy Trumpet și Steve Aoki. Acesta a remixat piesele unor artiști celebri precum, Robin Schulz, Kygo, Rita Ora, Steve Aoki, Martin Garrix, Jess Glynne și mulți alții. Nicky Romero a creat si emisiunea Protocol Radio show, care este difuzată săptămânal. Producatorul organizează în fiecare an festivalul „Nicky Romero & Friends” ADE în Amsterdam.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook