6 mai 2020

UMPG Music Solutions – o platformă pentru necesități muzicale creative

Universal Music Publishing Group lansează platforma UMPG Music Solutions, care aduce în același loc compozitori, textieri și resurse de sincronizare pentru a oferi muzică personalizată și dedicată oricărei nevoi, cereri venite din partea industriei cinematografice, industriei de televiziune și domeniului publicității.

UMPG Music Solutions simplifică modul în care experiența muzicală se desfășoară în raport cu domeniile terțe și ajută clienții să descopere și să se conecteze cu creatorii de conținut muzical, pentru orice fel de proiect.

Tom Eaton, Senior Vice President (Muzică pentru Publicitate, Film & TV – UMPG) a declarat că:

Pentru fiecare arie în parte, film, TV sau industria publicității, va exista câte o echipă dedicată UMPG, care își va îndrepta eforturile pentru a oferi un serviciu optim pentru clienți. Prin această platformă ne dorim să marcăm faptul că abilitățile noastre se extind și mai mult de a licenția muzica în stilul comercial.

Serviciul muzical UMPG Music Solutions asigură o cale mult mai ușoară în a accesa compozitori și conținut muzical pentru fiecare teritoriu în parte, incluzând partea de sincronizari, producție muzicală sau compoziție originală și personalizată.

În plus, UMPG Music Solutions permite compozitorilor, textierilor și producătorilor de la companii partnere (precum Elias Music, Green United Music, Decca Publishing, Sup3rsonic sau AMP Amsterdam) să acceseze platforma, creând în felul acesta o arie mult mai amplă de resurse muzicale.

Cererile clienților sunt procesate de către birourile locale, în ceea ce privește România sunt trimise către Florian Săvulescu (Universal Music Publishing Romania) la adresa de e-mail: officepublishing@umusic.com, dar și de către Universal Publishing Production Music.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook