4 aprilie 2022

Fighting Demons

A fost lansată varianta deluxe a albumului „Fighting Demons” de la Juice WRLD. În decembrie 2021, lumea a primit albumul postum al regretatului rapper. Proiectul conține colaborări cu Justin Bieber, Polo G, Trippie Redd și SUGA din BTS.Juice WRLD a fost un rapper, cântăreț și compozitor american. A fost cunoscut pentru single-urile sale „All Girls Are the Same”, „Lucid Dreams” și „Robbery”.

Acesta a lansat 4 albume: „Goodbye & Good Riddance” (2018); „Death Race for Love” (2019); „Legends Never Die” (2020) și „Fighting Demons” (2021). A câștigat un premiu American Music Awards pentru „Favorite Male Artist-Rap/HipHop” în 2020, un premiu Billboard Music Awards pentru „Top New Artist” în 2019, și un premiu iHeart Music Awards pentru „Best Hip-Hop Album” în 2020.

Totodată, artistul a mai primit 2 nominalizări la MTV Video Music Awards, 12 nominalizări la Billboard Music Awards și câte o nominalizare la BET Awards și BET Hip-Hop Awards.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook