4 aprilie 2022

Fighting Demons

A fost lansată varianta deluxe a albumului „Fighting Demons” de la Juice WRLD. În decembrie 2021, lumea a primit albumul postum al regretatului rapper. Proiectul conține colaborări cu Justin Bieber, Polo G, Trippie Redd și SUGA din BTS.Juice WRLD a fost un rapper, cântăreț și compozitor american. A fost cunoscut pentru single-urile sale „All Girls Are the Same”, „Lucid Dreams” și „Robbery”.

Acesta a lansat 4 albume: „Goodbye & Good Riddance” (2018); „Death Race for Love” (2019); „Legends Never Die” (2020) și „Fighting Demons” (2021). A câștigat un premiu American Music Awards pentru „Favorite Male Artist-Rap/HipHop” în 2020, un premiu Billboard Music Awards pentru „Top New Artist” în 2019, și un premiu iHeart Music Awards pentru „Best Hip-Hop Album” în 2020.

Totodată, artistul a mai primit 2 nominalizări la MTV Video Music Awards, 12 nominalizări la Billboard Music Awards și câte o nominalizare la BET Awards și BET Hip-Hop Awards.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook