28 aprilie 2020

Righteous

Piesa „Righteous” a apărut la patru luni de la dispariția tânărului artist Juice WRLD. Piesa a fost înregistrată de artist în studioul lui din Los Angeles și a fost produsă de către Nick Mira și Charlie Handsome.Videoclipul piesei „Righteous” a fost regizat de Steve Cannon și include imagini și cu Juice WRLD.

În urma cu un an, martie 2019, a fost lansat și ultimul material discografic al artistului, „Death Race for Love”. Înainte de apariția track-ului „Righteous”, G Herbo a lansat o piesă în colaborare cu Juice, „PTSD”, iar Eminem a lansat recent videoclipul piesei „Godzilla”, ce include un tribut pentru rapper-ul Juice WRLD.

În același timp cu lansarea melodiei „Righteous”, a fost lansată și fundația Live Free 999, care îl onorează pe Jarad „Juice WRLD” Higgins și care are ca scop sprijinirea tinerilor în luptele lor cu dependențe, anxietate și depresie. Fundația a fost lansată de către mama artistului, Carmela Wallace.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook