1 iulie 2019

Hate Me

După succesul înregistrat cu cele mai recente single-uri ale sale, Ellie Goulding ne surprinde cu piesa „Hate Me”, o colaborare inedită cu Juice WRLD, celebrul rapper american, al cărui album de debut, „Death Race For Love”, a fost #1 în clasamentul Billboard 200.



„Hate Me” este un material ce îți rămâne instant întipărit în minte. Redând punctul de întâlnire dintre genurile pop și R’n’B, piesa semnată Ellie Goulding și Juice WRLD este compusă chiar de cei doi artiști și produsă de către Jason Evigan (Demi Lovato, Madonna) & The Monsters și Strangerz (Britney Spears, J Lo, Kanye West).

Ellie Goulding declară:

Îmi place cum această piesă reușește să fie puțin ironică și jucăușă. În ceea ce privește versurile și mesajul, „Hate Me” este diferită de toate celelalte piese ale mele, însă e drăguț să te relaxezi și să te distrezi din când în când prin muzică.


Anul 2019 este unul plin pentru Goulding care, după ce a lansat single-urile „Flux” și „Sixteen”, a fost invitată de producătorul Steven Price să interpreteze piesa „In This Together”, care se regăsește pe coloana sonoră a seriei documentare produse de Netflix, „Our Planet”. De asemenea, Ellie lansează și un playlist special, exclusiv pe Apple Music, intitulat „Ellie Goulding: Pushing Limits”, creat cu scopul de a oferi motivația necesară celor pasionați de sport.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook