22 mai 2020

Power

Ellie Goulding lansează single-ul „Power”, piesa pe care o regăsim pe următorul său album.



Ellie Goulding declară:

Am vrut să lansez această piesă de pe următorul meu album, ca un preview al materialului. „Power” este despre relațiile în secolul al XXI-lea, cum ele pot fi dictate de social media, superficialitate și materialism. Câteodată, relațiile pot începe cu minciuni și înfloriri ale adevărului. Fata din piesă este deziluzionată de iubire și de persoanele obsedate de sine, crude și care arată foarte bine, cu care ajunge împreună.

Pentru videoclip, artistă a lucrat cu o echipă formată numai din femei, Ellie filmând contentul în aceasta perioada sensibilă, direct din casa și din Londra. Regizat prin intermediul aplicației FaceTime, clipul este cel mai personal material pe care Ellie Goulding l-a lansat.

Ellie a luat parte la acțiunea caritabilă organizată de Global Citizen „One World: Together At Home” pe data de 19 aprile 2020, unde s-au strâns peste 100 de milioane de lire sterline pentru lupta împotriva COVID-19. Câteva zile mai târziu, aceasta a făcut parte din programul „Big Night In”, realizat de BBC și a participat la realizarea unui cover al piesei „Times Like These”, alături de numeroși artiști. Acesta a avut ca scop caritabil strângerea fondurilor pentru copii nevoiași.

Lansarea noii piese vine după piesele „Worry About Me” alături de artistul R&B blackbear, dar și „Close To Me” sau „Hate Me”, precum și recentul său cover „River” de Joni Mitchell, cu care Ellie Goulding a ajuns locul 1 în topurile din UK, devenind astfel ultima piesă lansată în deceniul trecut care a ocupat prima poziție.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook