22 decembrie 2021

Fighting Demons

A fost lansat albumul „Fighting Demons” de la Juice WRLD. Proiectul include single-urile „Already Dead” și „Wandered To LA” împreună cu Justin Bieber. Materialul discografic conține 18 piese, iar Juice colaborează cu Suga de la BTS, Polo G, Trippie Redd și Justin Bieber.



Pe 9 decembrie 2021, a fost inaugurată ziua Juice WRLD în Chicago. Evenimentul a fost realizat împreună cu The Live Free 999 Foundation, adunând în același loc familia, prietenii, colaboratorii și fanii artistului, pentru a sărbători viață și muzică lui Juice. Spectacolul a fost prezentat de Rotation, brand-ul global pentru hip-hop al celor de la Amazon și a fost transmis live.

Carmela Wallace, mama lui Juice, a declarat:

Nu era nimic mai important pentru Jarad „Juice WRLD” Higgins că atunci când lansa muzică nouă pentru milioanele de fani din întreaga lume. Acesta are un catalog imens de melodii, cu multe piese noi pentru anii ce vor urma. Jarad a fost mereu sincer despre situațiile prin care a trecut, iar prin geniul sau muzical acesta își exprimă sentimentele. El nu a renunțat niciodată, iar prietenii și familia i-au fost mereu alături.

Anteriorul material discografic, „Legends Never Die”, lansat pe 10 iulie 2020, a debutat pe primul loc în Billboard Hot 200 și a staționat pe această poziție timp de două săptămâni. Totodată, proiectul a oferit 5 piese care au intrat în Top 10 Billboard Hot 100.

În aprilie 2020, Carmela Wallace a înființat cu ajutorul Grade A și Interscope Records „Live Free 999 Fund”. Acest fond ajută tinerii să-și învingă propriile bătălii interioare prin intermediul iubirii, fericirii și onestității sentimentale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook