17 noiembrie 2021

Justin Bieber – An Interactive Virtual Experience

Justin Bieber face echipă cu WAVE pentru o experiență virtuală și muzicală de neuitat, în METAVERSE. Pe 18 noiembrie 2021, artistul interpretează hiturile de pe albumul „Justice” într-un concert virtual. Înscrierile se pot face pe site-ul Justin Bieber – An Interactive Virtual Experience.



Colaborarea introduce ascultătorii de muzică în conceptul futurist METAVERSE, combinând jocurile video, real time motion-capture și interpretarea de muzică live într-o experiență interactivă captivantă. Audiența are parte de un show intim și epic, în care Bieber concertează piesele de pe albumul său „Justice”, chiar înainte ca acesta să pornească în turneul mondial, „Justice”, din 2022.

Evenimentul are loc pe 18 noiembrie 2021, la ora 4:00 dimineața (ora României), urmând să fie redifuzat pe 20 și 21 noiembrie 2021 și pentru alte audiențe.

Tehnologia WAVE îl transformă pe Justin într-un avatar digital, pentru a putea susține primul concert din istorie în METAVERSE. „Justin Bieber – An Interactive Virtual Experience” oferă audiențelor locuri în primul rând, implicând toți fanii în această experiență. Aceștia pot să apară pe scenă alături de Justin, pot influența show-ul și elementele acestuia în timp real.

Adam Ariggo, CEO-ul WAVE, a declarat:

Justin Bieber nu este doar unul dintre cei mai mari artiști din lume, este și unul dintre cei mai vizionari. Acest parteneriat va oferi opțiuni nelimitate pentru Justin și fanii lui.

„Justin Bieber – An Interactive Virtual Experience” completează turneul fizic, pe care Bieber îl începe în 2022.

Justin Bieber a declarat despre noua colaborare:

Cred în tehnologia WAVE și îmi place cum platforma mă poate ajuta să mă conectez cu fanii din toate colțuriile lumii.

Misiunea proiectului WAVE este aceea de a aduce oamenii împreună prin intermediul divertismentului virtual. Platforma ajută artiștii și fanii să colaboreze, pentru a crea momente de neuitat.

Justin Bieber a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 pentru a doua oară în 8 luni, datorită hit-ului „Stay” împreună cu The Kid Laroi, fiind al optulea single al artistului ce ajunge #1. Totodată, Justin a devenit cel mai tânăr artist solo care are 100 de intrări în Billboard Hot 100. Hit-ul certificat cu discul de platină, „Peaches”, a debutat pe primul în Billboard Hot 100, dar și în Top 40 și Rhythmic Airplay charts.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook