27 octombrie 2021

Ghost

Justin Bieber a lansat videoclipul single-ului „Ghost”, albumul „Justice: The Complete Edition” și documentarul „Justin Bieber: Our World”. Videoclipul este regizat de Colin Tilley și îi are în prim plan pe Justin și Diane Keaton.



Totodată, Bieber a făcut disponibile pe platformele de streaming și piesele „Red Eye”, „Angels Speak” și „Hailey”, care puteau fi redate doar prin varianta fizică a albumului. Astfel, Justin a lansat varianta deluxe a albumului „Justice”.

Justin continuă experiența „Justice” prin lansarea documentarului „Justin Bieber: Our World”, realizat în colaborare cu OBB Films, SB Films și Amazon Studios, fiind disponibil pe Amazon Prime Video. Filmul prezintă culisele pregătirii concertului de Anul Nou din 2020, când artistul a concertat pentru 240 de invitați. Documentarul are 94 de minute și este regizat Michael D. Ratner. În afară de viața artistică a lui Justin, filmul expune și viața sa personală, dar și pe cea a soției sale, Hailey.

Justin își continuă drumul în a deveni unul dintre cei mai mari artiști din istorie, fiind artistul cu cei mai mulți abonați pe YouTube (peste 65 milioane), dar și artistul cu cei mai mulți ascultători lunar pe Spotify (peste 85 milioane).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook