5 ianuarie 2021

Anyone

Justin Bieber a lansat chiar pe 1 ianuarie 2021 piesa „Anyone”, produsă și scrisă alături de Andrew Watt și cu un videoclip regizat de Colin Tilley. În noaptea dintre ani, Justin Bieber a cântat pentru prima oară piesa în cadrul unui concert de anul nou difuzat de T-Mobile.



Justin spune:

Nu mă pot gândi la o variantă mai bună de a închide anul 2020 și a începe în forță anul 2021, decât împreună cu fanii mei din lumea întreagă, împărtășind muzica mea cu ei. Muzica ne-a ajutat pe toți să trecem peste 2020, iar pentru mine, personal, a fost vindecător. „Anyone” este o piesă specială, asemănătoare unui imn și dă tonul noului an, plin de speranță și posibilități.

Justin Bieber a încheiat anul 2020 cu trei hit-uri – „Holy”, „Lonely” și „Monster”. Justin este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume și are cei mai mulți abonați pe YouTube (peste 60 de milioane), de asemenea, este al doilea artist din lume, ca număr de ascultări pe Spotify, cu peste 75 de milioane de ascultători lunar, a primit trei nominalizari la premiile Grammy și a câștigat un premiu American Music Awards pentru albumul „Changes”.

„Changes”, cel de-al cincilea album al superstarului, a debutat pe prima poziție în topul albumelor în SUA, dar și în topul Billboard al albumelor R&B, o noutate în cariera sa. Albumul „Changes” a dominat topurile la nivel global astfel încât, acesta a ajuns numărul 1 în Marea Britanie și Canada și a fost pe prima poziție în topul iTunes în 85 de țări.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook