10 februarie 2020

Intentions

Justin Bieber lansează piesa „Intentions”, extrasă de pe următorul său album, „Changes”. Alături de Quavo, Justin lansează și videoclipul piesei pentru care a făcut și un parteneriat cu organizația nonprofit Alexandria House, ce are ca scop ajutorarea femeilor și copiilor și trecerea acestora din centrele de urgență către o viață cu stabilitate economică.



Videoclipul piesei „Intentions” spune povestea a trei „absolvenți” ai organizației Alexandria House. Pentru a onora aceste femei incredibile și, totodată, a spune și încuraja vieților a multor oameni aflați în aceeași situație, organizația Alexandria House a făcut o donație.

Munca filantropică este una dintre valorile fundamentale ale lui Justin Bieber, încă de la începutul carierei; printre acțiunile întreprinse se numără îndeplinirea a 350 de dorințe ale copiilor bolnavi în fază terminală sau donații către Pencils of Promise, fundație care asigură un mediu propice pentru educația studenților din lumea întreagă.

În 2020, Justin continuă acțiunile filantropice cu donarea unui dolar pentru fiecare bilet cumpărat la turneul său, „Changes”, pentru programele de sănătate mintală.

Justin Bieber lansează pe 14 februarie 2020 albumul „Changes”, material care conține 16 melodii, printre care și „Yummy”, melodia lansată la începutul anului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook