15 mai 2020

Stuck with U

Toate vânzările nete rezultate din descărcarea, stream-uri sau vizionarea videoclipului piesei „Stuck with U” de Ariana Grande și Justin Bieber sunt donate către First Responders Children’s Foundation, susținând astfel familiile aflate în nevoie, în principal ale celor aflați în prima linie, cadre medicale, paramedici, pompieri sau polițiști.



„Stuck with U” este prima colaborare dintre cei doi și vine într-un moment sensibil, în sprijinul copiilor celor din sectorul medical, prin folosirea resurselor financiare pentru a oferi burse școlare copiilor acestora.

Cei doi artiști au lansat în același timp două tipuri de conținut (lyric video și videoclip oficial) pe două dintre cele mai puternice canale de YouTube ale unor artiști.

Videoclipul oficial aduce în prim plan, pe lângă cei doi artiști, aflați în mediul personal, imagini cu fani din lumea întreagă, prieteni sau persoane din prima linie în situații de urgență. Proiectul video a fost creat de către Ariana și Justin, alături de Rory Kramer, Alfredo Flores și Scooter Braun.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook