19 martie 2021

Justice

Justin Bieber a lansat albumul „Justice”, al șaselea material din carieră, ce include hituri precum „Holy” (feat. Chance The Rapper), „Lonely” (feat. Benny Blanco), „Anyone” sș „Hold On”, piese care împreună au peste 2 miliarde de ascultări și care se regăsesc în topurile radio din lumea întreagă.

Totodată, pe material mai regăsim piesa „Peaches”, feat. Giveon și Daniel Caesar, dar și colaborări surpriză cu The Kid Laroi, Dominic Fike, Khalid, Beam și Burna Boy. Odată cu lansarea albumului, Justin Bieber a lansat și videoclipul piesei „Peaches” regizat de Colin Tilley.

Campania de promovare a albumului a fost susținută de numeroae concerte live, precum concertul de Revelion susținut de T-Mobile, concertul live de pe TikTok, „Journals Live”, concertul pentru Spotify, dar și performance-uri la diferite gale de premii: Nickelodeon Kids’ Choice Awards, The American Music Awards, The People’s Choice Awards și altele.

Pentru a promova tema albumului, Justin a făcut echipă cu Propeller, o platforma digitală care își dedică activitatea pentru a sprijini dreptatea și vindecarea în acțiune.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook