31 martie 2021

Albumul „Justice” pe primul loc în Billboard Hot 200

Noul album „Justice” al superstarului Justin Bieber a debutat pe primul loc în Billboard Hot 200, iar în aceeași zi albumul a fost certificat cu discul de aur în Statele Unite ale Americii. Albumul a fost lansat pe data 19 martie 2021 și este un nou material lansat de către Justin care reușește această performanță.

Albumul a acumulat peste 435 milioane de ascultări pe toate platformele de streaming în prima săptămână, iar single-ul „Peaches”, împreună cu Daniel Caesar și Giveon, a adunat peste 100 milioane de stream-uri. Melodia „Peaches” a debutat pe primul loc și în topurile platformelor de streaming, precum Apple Music sau Spotify.

Albumul „Justice” include hit-urile „Holy”, împreună cu Chance the Rapper, „Lonely”, alături de Benny Blanco, „Anyone” și „Hold On”, care au în total peste 3 miliarde de stream-uri la nivel mondial și au fost prezentate unei audiențe mai mari de 215 milioane de persoane la radio-urile din America.

Campania de promovare a albumului a fost susținută de numeroase concerte live, precum concertul de Anul Nou susținut de T-Mobile, concertul live de pe TikTok „Journals Live”, concertul pentru Spotify, dar și performance-uri la diferite gale de premii: Nickelodeon Kids’ Choice Awards, The American Music Awards, The People’s Choice Awards și altele.

Justin își continuă drumul în a deveni unul dintre cei mai mari artiști din istorie, acumulând în timpul carierei peste 75 milioane de stream-uri, peste 70 milioane de albume vândute, fiind și artistul cu cei mai mulți abonați pe YouTube (peste 60 milioane), dar și artistul cu cei mai mulți ascultători lunar pe Spotify (peste 65 milioane).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook