24 decembrie 2020

Taylor Swift scrie istoria muzicii cu albumul „Evermore”

Taylor Swift este primul și singurul artist din istoria muzicii internaționale care debutează pe primul loc, simultan, în topurile Billboard 200 și Billboard Hot 100. Recent lansatul material „Evermore” debutează în topul albumelor – Billboard 200 –, iar single-ul „Willow” ocupă încă din prima săptămână primul loc în Billboard Hot 100.


Taylor Swift este și prima artistă din lume care reușește această performanță consecutiv. Totodată, Taylor Swift este și prima femeie care ajunge cu două albume în top 3, din 1963 până în prezent.

Taylor Swift încheie anul 2020 scriind istorie. Este a doua reușită obținută de către Taylor Swift în 2020, după ce în luna august a lansat albumul „Folklore” și single-ul „Cardigan”.

În plus, „Willow” este al șaptelea single lansat de Taylor Swift care ajunge pe prima poziție în top și al treilea single care debutează pe primul loc.

În același timp, Taylor ocupă primul loc în Billboard 200 cu albumul „Evermore”, iar anteriorul material, „Folklore” se regăsește pe poziția a treia. Avand ambele albume în top 3, Taylor Swift marchează o nouă reușită în celebrul top, fiind singura femeie din 1963 până în prezent care are două albume în primele trei poziții.

Materialul discografic „Evermore” conține 15 melodii (varianta standard), iar pentru varianta deluxe există două track-uri bonus, „Right Where You Left Me” și „It’s Time to Go”.

Noul material include și trei colaborări, cu Haim („No Body, No Crime”), The National („Coney Island) și Bon Iver („Evermore”). În plus, a trecut mai puțin de o lună de când Swift a lansat un film despre „Folklore” și un album live. De altfel, Taylor Swift a fost nominalizată la mai multe categorii în cadrul premiilor Grammy 2021, inclusiv pentru „Albumul anului” și „Cântecul anului” pentru piesa „Cardigan”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook