21 decembrie 2020

Evermore

Taylor Swift se ține de surprize la finalul anului 2020 și a lansat al nouălea album de studio, „Evermore”. Materialul discografic conține 15 melodii (varianta standard), iar pentru varianta deluxe există doua track-uri bonus, „Right where you left me” și „It’s time to go”.

Albumul „Evermore” este lansat la cinci luni distanța de albumul „Folklore”. Noul material include și trei colaborari, cu Haim („No Body, No Crime”), The National („Coney Island”) și Bon Iver („Evermore”).

Într-o postare pe Instagram, în care anunță lansarea albumului, Taylor Swift a declarat:

Nu ne-am putut opri din a scrie melodii. Pentru a încerca să o exprimăm mai poetic, simțim că am stat pe marginea pădurii folclorice și am avut de ales: să ne întoarcem sau să călătorim mai departe în pădurea acestei muzici. Am ales să ne adâncim si mai mult.

Despre noul material, Taylor a mai adăugat:

Mi-a plăcut escapismul pe care l-am găsit în aceste povești, atat cele imaginative, cat si cele mai putin. Mi-au plăcut felul în care ai întâmpinat peisajele de vis și tragediile și poveștile epice ale iubirii pierdute și găsite în viețile tale. Așa că am continuat să le scriu.

A trecut mai puțin de o lună de când Swift a lansat un film despre „Folklore” și un album live. De altfel, Taylor a fost nominalizată la mai multe categorii în cadrul premiilor Grammy 2021, inclusiv pentru „Albumul anului” și „Cântecul anului” pentru „Cardigan”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook