22 noiembrie 2021

Red (Taylor’s Version)

Taylor Swift a dezvăluit mult anticipatul său album reînregistrat, „Red (Taylor’s Version)”. Dacă pe albumul original, lansat în 2012, sunt incluse 22 piese (incluzându-le pe cele de pe varianta deluxe a albumului), artista și-a surprins încă o dată fanii, iar noul album conține 30 de piese în total, printre care și piese în colaborare cu Chris Stapleton și Phoebe Bridgers, precum și un nou cântec cu Ed Sheeran.



Presa de specialitate, precum Rolling Stone, Independent și The Guardian, a lăudat albumul ca fiind mai profund și mai ambițios față de albumul original, devenind noul manifest mega-pop al artistei.

Taylor a spus:

Aceasta este prima dată când veți putea asculta toate cele 30 de piese care trebuiau să fie incluse pe albumul inițial. Și hei, una dintre ele are chiar 10 minute („All Too Well”).

„All Too Well” a fost și sursa de inspirație din spatele filmului de scurt metraj. Acest film face parte din campania de promovare a noului album și a fost regizat chiar de Taylor Swift. Artista apare în acest material cinematografic alături de actorii Sadie Sink („Stanger Things”) și Dylan O’Brien („Teen Wolf”).

Referitor la album, Taylor a mai adăugat:

Din punct de vedere muzical și compozițional, albumul „Red” poate fi comparat cu o persoană care are inima frântă. Pare că totul este împrăștiat, că este un mozaic de sentimente, care cumva ajung să se potrivească împreună la sfârșit. Am fost fericită, liberă, confuză, singură, devastată, euforică, dezlănțuită și chinuită de amintirile din trecut. Am intrat în studio și am experimentat cu diverși colaboratori mai multe linii melodice. Nu sunt sigură dacă faptul că mi-am așternut gândurile în acest album, faptul că am auzit mii de voci care au cântat versurile cu pasiune și solidaritate împreună cu mine sau, pur și simplu, faptul că a trecut timpul, dar ceva s-a vindecat pe parcurs.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook