27 iulie 2020

Folklore

Romantică, visătoare și extrem de emoțională, iată doar câteva dintre stările pe care Taylor Swift a reușit să le transpună, cu ajutorul muzicii, în materialul discografic cu numărul opt, „Folklore”, acum disponibil pentru ascultare și download pe toate platformele.Fiind al optulea material discografic al lui Taylor, artista a pregătit 8 variante diferite ale CD-ului și 8 ale vinyl-ului, disponibile doar pentru o săptămână și care au, pe lângă coperți diferite, și fotografii exclusive.

Taylor Swift reușește să atribuie fiecărui cântec, dintre cele 16, câte o trăire personală, plus nostalgia caracteristică, conturând încă o dată latura sensibilă și vocea remarcabilă pentru care este iubită de fani. Piese precum „Exile”, „My tears ricochet”, „Seven”, „This is me trying”, „Illicit affairs”, „Invisible string”, „Mad woman” sau „Epiphany” nu doar că sunt dovada maturității din punct de vedere muzical, dar și convingerea că iubirea este un sentiment puternic, uneori greu de înțeles.

Din punct de vedere vizual, albumul are parte de aceeași notă de sensibilitate, natura fiind punctul forte pentru fiecare proiect video, în parte, dar și pentru coperta materialului. O mică excepție o face piesa „Cardigan”, primul single-ul extras de pe album, în care Taylor pășește într-o lume magică, unde pianul, instrumentul cheie din viața artistei, este încorporat în natură și reprezintă „colacul de salvare” pentru lumile în care pășește.

Odată cu apariția albumului, Taylor Swift a lansat și videoclipul piesei „Cardigan”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook