11 ianuarie 2018

Reputation

Albumul „Reputation”, lansat de Taylor Swift în luna noiembrie 2017 este cel mai bine vândut material pop al unui artist în 2017, raportat și la perioada de timp în care a fost disponibil. Albumul „Reputation” include 15 piese, iar primul single extras a fost „Look What You Made Me Do”, pe care Taylor l-a lansat în august 2017.



Coperta albumului Reputation a fost fotografiată de Mert and Marcus în Londra. Pe copertă se află Swift într-un pulover gri și un choker la gât, iar pe o parte a chipului său titluri din ziare care amintesc de tipul de caracterele folosite de The New York Times pentru titluri.

Pe lângă copiile fizice, albumul „Reputation” a adunat și sute de mii de ascultări și descărcări. Conform raportului Nielsen, al topului celor mai bune albume și piese din 2017, cel de-al șaptelea material discografic al artistei a devenit singurul album vândut în peste 1.000.000 de exemplare.

Totodată, „Reputation” devine al cincilea album al artistei care ocupă primul loc în topul Billboard la scurt timp de când este lansat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook