20 august 2019

Lover

Cu puțin timp înainte de marea lansare a materialului „Lover”, Taylor Swift lansează piesa care dă titlul celui de-al șaptelea album al superstarului. Taylor Swift a anunțat lansarea piesei în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Teen Choice, unde a câștigat un Icon Award.O baladă sensibilă și molipsitoare, „Lover” este co-produsă de Jack Antonoff și redă sunetul fluid și jucăuș al stilului muzical retro, specific anilor ’60.

„Lover” este una dintre cele două piese menționate de Swift în articolul din revista Vogue din luna august, alături de „The Man”, un material încă nelansat, ce ne prezintă modul în care viața lui Taylor ar fi evoluat dacă ea s-ar fi născut băiat.

Într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram, Taylor spune:

Vom vorbi despre tot felul de lucruri, iubitule. Voi interpreta un cântec așa cum nu am mai făcut-o până acum.

Videoclipul piesei este lansat în exclusivitate, pe 22 august 2019, printr-un livestream pe YouTube, cu o zi înainte ca albumul „Lover” să poată fi ascultat și descărcat de fanii de pretutindeni.

„Lover” este cel de-al șaptelea album semnat Taylor Swift, material ce conține 18 piese, despre care artista declară:

Sunt foarte romantice. Nu se încadrează doar într-o temă, nu sunt doar piese de dragoste. Poți găsi romantism și în singurătate sau tristețe, în situații conflictuale sau în momentele în care încerci să îți pui viața în ordine.

„Lover” este cea de-a patra piesă lansată de pe albumul „Lover”, alături de „Me!” feat. Brendon Urie, „You Need To Calm Down” și „The Archer”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook